28 Şubat 2016 Pazar

SUPANGLE

ENİSE USLU'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz

1 litre süt

3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı mısır nişastası
1 su bardağı şeker
3-4 yemek kaşığı kakao
80 gr bitter çikolata
50 gr tereyağı
 vanilya isteğe bağlı 3-4 dilim kek
Un,nişasta ve kakao tencereye elenir,üzerine 1 litre süt eklenip iyice çırpılır,ocağa koyulup şeker eklenir ve sürekli karıştırarak pişirilir,göz göz olunca altı kapatılır ve vanilye tereyağı ardından çikolata eklenip iyice karıştırilır
Kekler küçük küp şeklinde doğanır ve bardaklara pay edilir,üzerine supangle eklenir,dilediğiniz gibi süslenir afiyetle yenir....







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder