1 Şubat 2016 Pazartesi

ETİMEK TATLISI

BÜŞRAYLMZ 52'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz 

Kreması için;
1 litre süt,1su bardağı un,1 su bardağı şeker,1 paket vanilya muhallebimizi hazırlayalım.Soğuduktan sonra 1 bardak sütle 2 paket Kremşantiyi çırpalım.Muhallebi ve Kremşantimi karıştırıp çırpalım.
2,5 paket tuzsuz etimek,1 paket kakaolu petibör bisküvi.Önce etimeklerimizi sütle ıslatıp borcama dizi hazırladığımız kremayı sürün.2. Kat bisküvileri sütle ıslatıp dizin tekrar krema,3.kat etimeklerimizi sütle ıslatıp kapatıp kalan kremamızla üzerini kapatıyoruz.Çikolata sosu döküp servis ediniz.


Afiyet olsun...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder