14 Şubat 2016 Pazar

PUDİNGLİ KURABİYE

BEDRİYETOSUN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz


 Malzemeler 
125 gram tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
3 su bardağı nişasta
1 yumurta 
 1 paket kabartma tozu
 1 paket vanilya 
 Yarım paket çilekli puding
 Yarım paket muzlu puding  Yapılışı 
Tereyağ , yumurta, sıvı yağ, vanilyayı bir kapta karıştıralım. Daha sonra yavaş yavaş kabartma tozu ve nişastayı ekleyelim. Ele yapışmayan bir hamur elde ettikten sonra hamuru iki eşit parçaya bölelim. Daha sonra ayrı ayrı pudingleri ilave edip yoğuralım . Şekil vererek tepsiye dizelim. 175 derece fırında kabarıp çatlamaya başlayınca fırından çıkaralım. Afiyet olsun....






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder