16 Kasım 2015 Pazartesi

MANDALİNA SOSLU ÇİKOLATALI PASTA

BAHARAT KOKULU MUTFAKK'a teşekkürlerimizi sunuyoruz

Malzemeler
3 adet yumurta
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
1 kabartma tozu
Islatmak için 1 su bardağı mandalina suyu
1 muz
1 krem şanti
1 dolgu kreması
2 su bardağı soğuk süt 2 yemek kaşığı kakao

Önce şeker ve yumurtayı iyice çırpın sonra un ve kabartma tozunu katın çırpın 20-25 cm kalıbı yağlayın,150 derece sıcaklıkta ısıtılmış fırında pişirin.Kek soğurken krem şanti dolgu kreması ve kakaoyu soğuk sütle çırpın.soğuyan keki ikiye bölün mandalina suyu ile ıslatın,kremadan sürün üzerine muzları dizin ikinci katı koyun kremayla kaplayın süsleyin...

Afiyet olsun....








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder