Malzemeler
1 adet hazır kakaolu pandispanya
Pandispanyayı ıslatmak için
1 su bardağı süt
1 su bardağı süt
Muhallebisi için
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 çay bardağı toz antep fıstığı
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 çay bardağı toz antep fıstığı
Üzeri için
Antep fıstığı
Antep fıstığı
Hazırlanışı
Tencereye süt, şeker, nişasta , un, yumurta sarısı ve antep fıstığını ekleyip karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
Pandispanya tabanını servis tabağımıza koyup süt ile ıslatalım.Daha sonra üzerine hazırladığımız muhallebiden sürüp üst katı kapatalım.
Üst katıda süt ile ıslatıp kalan krema ile pastamızın her yerini kapladıktan sonra üzerini antep fıstığı ile süsleyelim.
Tencereye süt, şeker, nişasta , un, yumurta sarısı ve antep fıstığını ekleyip karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
Pandispanya tabanını servis tabağımıza koyup süt ile ıslatalım.Daha sonra üzerine hazırladığımız muhallebiden sürüp üst katı kapatalım.
Üst katıda süt ile ıslatıp kalan krema ile pastamızın her yerini kapladıktan sonra üzerini antep fıstığı ile süsleyelim.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder