ELÇİNİNMUTFAĞI'na teşekkürlerimizi sunuyoruz
Malzemeler
Yarım kilo kadar pişmiş balkabağı
1 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı ceviz (İri kıyılmış)
Kreması için
3 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı nişasta
4,5 kaşık şeker
Piştikten sonra yarım paket krem şantiyi katıp çırpıyoruz,baton kek kalıbının dibine streç filmi yerleştirip,pişirdiğimiz ve biraz ılıttığımız kremayı yayıyoruz,onun üzerine de çatalla ezdiğimiz balkabağı kırılmış bisküvi ve ceviz karışımını yayıp en az 3-4 saat buzdolabında dinlendiriyoruz,servis tabağına ters çevirip dilediğimiz gibi süslüyoruz...
Afiyet olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder