1 Temmuz 2015 Çarşamba

ELDE KOLAY AÇMA BÖREK

Sehrı Can'ın bize göndermiş olduğu tarif için tşkler
ELDE KOLAY AÇMA BÖREK LEZZETİ HARİKA DENEYİN
MALZEMELER
1 çay bard.süt
1 çay bard.yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı ılık su
4,5-5 su bardağı un
yarım paket kabarma tozu
1,5 tatlı kaşığı tuz
Hamuru yoğurun yumuşak bir hamur olacak ve yarım saat dinlendirin
İstenilen iç kullanın
Üzerine isterseniz yoğurt veya sade maden suyu sürün 200 C de üzeri kızarınca 180 C ye düşürün iyice kızarıp pişince kapatın. AFİYET OLSUN...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder