28 Ocak 2015 Çarşamba

KAVANOZ TATLISI


Malzemeler
2 paket kakaolu bisküvi(robottan çekilmiş )
Kreması için 
1 kilo süt
1 su bardağı şeker 
2 çay bardağı un 
100 gr. tereyağı 
1 paket vanilya 
Meyveli sos için 
1 litre vişne suyu 
1 paket vanilyalı puding
Dilediğimiz meyve çeşitleri
Hazırlanışı
Kreması için tüm malzemeleri bir tencereye alalım ve karıştırarak pişirelim. Koyulaşınca ocaktan alalım. İçine tereyağını ekleyelim. Mikserle iyice çırpalım. 
Ayrı bir kapta 1 litre vişne suyuna 1 paket vanilyalı pudingi pişirelim. Pişirdiğimiz pudingin içerisine küçük küçük doğradığımız meyveleri ilave edip karıştıralım. 
Robottan çektiğimiz bisküvileri kavanozun dibine eşit miktarda paylaştıralım. Üzerine kremasını dökelim. Son olarak en üste meyveli sosu dökelim. Soğuk servis yapalım. 
Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder