28 Ocak 2015 Çarşamba
ETLİ KURU FASULYE
Malzemeler
300 gram kuşbaşı doğranmış et
2 su bardağı kuru fasulye
2 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
Tuz
Kara biber
Hazırlanışı
Akşamdan kuru fasulyeyi ıslatalım.
Bir tencereye sıvı yağını alalım,etlerle birlikte 3-5 dakika kavuralım. Yemeklik doğradığımız soğanları ve salçayı etlerin üzerine ekleyerek 1-2 dakika daha kavuralım. Üzerine kuru fasülyeyi ilave edelim. Hepsini birlikte 1-2 dakika daha kavuralım. Ardından su tuz ve karabiberini ilave edelim. Kuru fasülyeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Düdüklü tencerede yaptığımızda pişirme süresi kısalıyor.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder