4 Nisan 2016 Pazartesi

FİNCAN TATLISI

EBRU HACIOĞLU KOÇ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz



Yapılışı:Tenceremize 5 su bardağı süt 2, 5 türk kahve fincanı şeker 2, 5 türk kahve fincanı un koyup ocağın altını yakmadan çırpyoruz tamamen eridikten sonra ocağın altını yakıyoruz kaynayana kadar karıştırıp pişiriyoruz altını kısıp 1 yemek kaşığı tereyağı ekliyoruz ve 5 dk daha pişirip altını kapatıyoruz içine 1 paket vanilin ekleyip çırpıyoruz ve 12 kahve fincanını

islatip muhallebiyi bölüştürüyoruz 2 3 saat dolapta dinlendiriyoruz sonra fincanları hafifçe sallayıp tatlıları çıkartıyoruz bolca hindistan cevizine bulayıp istediğimiz şekilde süsleyip servis ediyoruz.......


































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder