12 Şubat 2015 Perşembe

ÜÇ RENKLİ PASTA


Malzemeler
1 paket kakaolu toz puding
2 paket vanilyalı toz puding
2,5 bardak vişne suyu
1 litre süt
1 paket petibör bisküvi
Üzeri için
Hindistan cevizi
Yeşil fıstık
Hazırlanışı
Kakaolu pudingi 2,5 su bardağı süt ile pişirelim. Kare borcamı sudan geçirelim.Pudingi borcama yayalım.
1 paket vanilyalı pudingi 2,5 su bardağı vişne suyu ile pişirelim.
Petibör bisküvileri kakaolu pudingin üzerine dizelim.Bisküvilerin üzerine vişneli pudingi yayalım.
Vanilyalı pudingi 2,5 su bardağı süt ile pişirelim. Petibör bisküvileri tekrar vişneli pudingin üzerine dizelim.
Vanilyalı pudingi bisküvilerin üzerine yayalım.
Üzerini yeşil fıstık,çikolata ve şeker süslemeleri ile süsleyelim.
Afiyet olsun.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder