21 Aralık 2014 Pazar

ÇİKOLATA SOSLU TAVUK GÖĞSÜ


Malzemeler
1 kilogram süt
1 su bardağı toz şeker
100 gram tere yağ
2 çay bardağı un
2 parça damla sakızı
1 paket çikolata sosu
Hazırlanışı
Tencerede yağı eritelim unu ilave edelim ve kavuralım.Üzerine sütü,şekeri,damla sakızını,vanilyayı ekleyelim ve yoğun bir kıvam alıncaya kadar pişirelim.Pişen tatlımızı ocaktan alıp 5 dakika pürüsüz hale gelinceye kadar çırpalım.Servis yapacağımız kuplara dökelim.Çikolata sosunu paketteki tarife göre hazırlayıp kuplara eşit miktarda dolduralım.Üzerlerini dilediğimiz şekilde süsleyelim.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder