MÜJGANYURTSEVEN'e teşekkürlerimizi sunuyoruz
Malzemeler:
250 gr bitter çikolata
100 gr tereyağı, eritilmiş
200 gr çifte kavrulmuş petibör bisküvi
100 gr badem krokan (tarifi notlar bölümünde)
1 portakal kabuğu rendesi
Yarım çay bardağı süt, 60 ml
100 gr hindistan cevizi rendesi
Yapılışı:
Çikolatayı mikrodalga fırında eritin (yöntemi notlar bölümünde)
Bisküvileri rondoda un haline getirin veya temiz bir buzdolabı poşetine koyarak elinizle bastırarak ezin.Un haline getirdiğiniz biküvileri geniş bir kaba alın, üzerine erittiğiniz çikolata, tereyağı, portakal kabuğu rendesi, badem krokan ve sütü ilave edin, yoğurun.Hazırladığınız çikolatalı karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar yapın.Çikolatalı topları hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder