Malzemeler
3 adet Kabak
Yarım kase süzme yoğurt
1 diş sarımsak
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz
Bir tutam dereotu
3 adet Kabak
Yarım kase süzme yoğurt
1 diş sarımsak
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz
Bir tutam dereotu
Hazırlanışı
Kabakları soyup rendeleyelim. Sıvıyağında kabaklarımız suyunu salıp çekene kadar karıştırarak kavuralım. Soğumaya bırakalım.
Yoğurt ,tuz ve rendelenmiş sarımsağı bir kasede çırpalım.
Soğuyan kabakları yoğurta ilave edip karıştıralım, servis tabağımıza alalım. Üzerini dereotu ile süsleyelim.
Afiyet olsun.
Kabakları soyup rendeleyelim. Sıvıyağında kabaklarımız suyunu salıp çekene kadar karıştırarak kavuralım. Soğumaya bırakalım.
Yoğurt ,tuz ve rendelenmiş sarımsağı bir kasede çırpalım.
Soğuyan kabakları yoğurta ilave edip karıştıralım, servis tabağımıza alalım. Üzerini dereotu ile süsleyelim.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder